OLIVE TREE SPA RESIDENCE

OLIVE TREE Kupi svoj
mediteranski dom
iz snova ...
OLIVE TREE ...I pretvori Ga
U Profitabilan
Posao

SAMO ZAMISLITE…

Zar ne bi bilo fantastično da imate svoje malo skrovište na moru, mesto na kome će vas uspavljivati zvuk morskih talasa a buditi cvrkut ptica… Probudite se, skuvate kafu ili čaj i sednete na svoju terasu koja gleda na tirkizno Jadransko more, uživajući u najlepšem jutarnjem suncu. Nakon toga, zaplivate u svom bazenu ili se prošetate do prelepe bečićke plaže i vaš savršeni dan je upravo počeo.

Sada možete da uradite upravo to, ali i mnogo više!

Nudimo vam mogućnost da kupite luksuzni apartman u Bečićima, koristite ga kada god želite i izdajete ga kada niste tamo. Pametni investitori iz cele Evrope dolaze u Crnu Goru upravo zbog toga – da nađu svoj delić raja koji im zarađuje pare, čime to postaje ne samo letnja baza za odmor već i profitabilna investicija koja vam donosi dodatni prihod.

Zato smo, u mirnom delu Bečića, napravili privatnu zajednicu od 23 apartmana od kojih svaki ima pogled na more - Olive Tree Spa Residence.

Smešten među maslinama, borovima i palmama, sakriven od urbane gužve ali i na samo nekoliko minuta od Budve – Olive Tree Spa Residence donosi toplo more, osvežavajući povetarac i potpuni ugođaj mediteranske klime.

CRNA GORA NIJE SAMO NAJBLIŽE MORE

Pet godina za redom Crna Gora je bila vodeća zemlja u Evropi po nivou stranih direktnih investicija po glavi stanovnika. Tokom 2019. godine u Crnoj Gori su bili prisutni investitori iz čak 112 zemalja sa svih kontinenata.

Sa stopom poreza od 9% na prihode i svega 3% na kupoprodaju nekretnina, Crna Gora ima jednu od najstimulativnijih poreskih politika u Evropi.

Crnogorska obala ima više od 270 sunčanih dana godišnje, što je u rangu najsunčanijih delova Italije, Španije i Grčke. Uz nedostatak hotelskih kapaciteta, tržište rentiranja luksuznih apartmana je u konstantnom porastu. Turisti iz Velike Britanije, Rusije i Skandinavije koriste sve blagodeti mediteranske klime i dolaze u Crnu Goru tokom cele godine. Upravo zbog toga se i veliki broj turističkih agencija iz Budve, Bara i Petrovca okrenuo rentiranju luksuznih apartmana i preko njih možete, veoma lako i uz simboličnu proviziju, iznajmljivati svoj apartman kada god ga ne koristite.

RAČUNICA – ZAŠTO JE OVO DOBITNA KOMBINACIJA ZA VAS

Pretpostavimo da uživate u svom predivnom apartmanu dva meseca tokom leta, a da ga izdajete ostalih 300 dana. Sa prosečnom dnevnom cenom zakupa takvog apartmana van glavne sezone od 55€, možete zaraditi i do 16.500€ godišnje. Studio apartman u Olive Tree Spa Residence košta 49.300€, tako da će sam sebe da otplati za samo 3 godine.

Ali, budimo realni.

Možda ipak nećete moći da ga izdajete 300 dana, već “samo” 180 dana godišnje. To znači da možete koristiti svoje malo morsko utočište 6 meseci godišnje, a ono će se i dalje samo isplatiti za samo 5 godina! Deluje kao veoma laka odluka…

UPOZNATE SVOJ NOVI MEDITERANSKI DOM

Okupani suncem i sa vrhunskim završnim detaljima, jednosobni, dvosobni i trosobni Olive Tree Spa Residence apartmani, kao i penthausi na poslednjem spratu pružaju najbolje okruženje za život pun inspiracije.
Sa najviše 4 jedinice po spratu, svaki od 23 apartmana predstavlja predivno sklonište od svakodnevnog stresa i gužve.

Parkirajte u privatnoj garaži, uđite u najsavremeniji lift i uđite u svoj mali dragulj na Jadranskoj obali. Čim uđete, dočekuje vas očaravajući pogled na predivnu obalu. Otvorite prozore ili staklena vrata koja se prostiru od poda do plafona i osetite lagani povetarac kako struji kroz prostorije. Bićete uvereni da vam ništa više nije potrebno da uživate u tim nezaboravnim trenucima...

KAŽU DA DETALJI ČINE ŽIVOT...

...i upravo je to prava snaga Olive Tree Spa Residence kompleksa. Inspirisan klasičnim dizajnom i izveden uz sve moderne tehnike gradnje, svaki apartman inspiriše mnogobrojnim završnim detaljima koji definišu dom.

Napolju, staklene ograde terasa omogućiće vam neometan pogled na očaravajuću jadransku obalu i bečićki zaliv. Unutra, uživajte sa prijateljima okruženi prirodnim kamenom i toplotom drveta, uklopljenim sa najsavremenijim kućnim aparatima i osvetljenjem.

Svaki zadivljujući apartman odiše luksuzom i uključuje samo najfinije materijale i savremenu opremu – od granitnih podova, preko sigurnosnih vrata do klimatizacije.

VAŠE PRIVATNO SPA SVETIŠTE

Iako su Olive Tree Spa Residence apartmani oaza za sebe, postoje trenuci kada zaslužujete da se nađete u stanju čistog blaženstva. To se dešava u Welness delu kompleksa, u kojem ćete uživati u sauni ili turskom kupatilu.

Najmodernija teretana će vam pomoći da ostanete u kondiciji.

DEČIJI KLUB

Igraonica će sigurno biti omiljeno mesto dece svih uzrasta. Bezbedne podloge i ivice, pregršt igračaka, ali i najnovije igračke konzole – zabavljaće vašu decu satima, dok se vi opuštate u svom apartmanu, sauni ili turskom kupatilu.

Ovo je idealno mesto za decu i tinejdžere da se smeju, igraju, stvaraju, uživaju i stvaraju nova prijateljstva.

PREDNOSTI:

Označite sve izjave sa kojima se slažete!

Ako ste označili bilo koju od izjava, onda je kupovina apartmana u Olive Tree Spa Residence najbolja odluka koju ćete doneti u ovoj deceniji!